Inspiratie

Inspiratie

Oeeh heel veel zin om deze blogpost te schrijven. Na een aantal weekjes vakantie, weer helemaal uitgerust en boordevol inspiratie. Zo heerlijk waar een paar weekjes rust dan goed voor is he. De winkel was gelukkig open hier was Julia deze weken te vinden, heel fijn!

Nu denk je misschien waar heb je je inspiratie uitgehaald? Nou dat ga ik je vertellen. Afgelopen weken reisde ik samen met mijn man en dochtertje door Marokko. Heel veel liefde voor alle kleuren in de Marokkaanse Riads en plekjes die we bezochten. We maakte een prachtige rondreis, dus hebben heel veel moois mogen zien van het land. Het vele kleurgebruik, en de combinaties zijn voor mij echt een inspiratiebron. Ook de toffe printjes van de stoffen, die je overal in het interieur terug ziet.

Ook hebben we hier nog prachtige items ingekocht voor de winkel, dit staat al online, dus neem zeker een kijkje of de webshop. Wat we ook heel tof vonden, is de vele ambachten die we hebben gezien. Er wordt daar nog zoveel (zichtbaar) handgemaakt. Nog een inspiratie is dat er zoveel hout wordt bewerkt tot prachtige deuren of tafels, zie de foto hieronder. Ben benieuwd, waar haal jij je inspiratie uit? 

 

Zoals je op een van de bovenstaande foto's ziet hebben ze ook heel veel handgemaakte producten van riet te koop. En nee ik kon het niet laten om wat prachtige producten mee te nemen voor de winkel. Dat heb ik dus ook gedaan, verschillende soorten tassen van riet verwerkt met leer. Maar ook nog prachtige handgemaakte kussens. 

Dankjewel voor het lezen van deze blog! Als je Marokko wil bezoeken zou ik zeker Fez, Merzouga en Dades Gorges bezoeken! Natuurlijk zijn er nog heel veel meer prachtige plekjes. 
Terug naar blog