IB Laursen, een nieuw merk in de winkel en online!

IB Laursen, een nieuw merk in de winkel en online!

Oehh onze allereerste blog, zo benieuwd wat jullie ervan vinden. Het lijkt ons leuk om zo af en toe een stukje te delen wat er zich in de winkel afspeelt, en dit met jullie te delen.

Afgelopen week ging de nieuwe webshop live, we hebben een nieuwe webshop omdat de oude toe was aan vervanging, en ook veel minder functies had. Met veel fijne hulp ging afgelopen week onze nieuwe webshop dus live. Aankomende tijd worden er nog wat kleine aanpassingen gedaan. Maar heerlijk om al te kunnen werken met de nieuwe webshop. 

Eerder schreef ik al op onze Instagram, een nieuw jaar is ook weer nieuwe energie en ideeën. Maar 2024 brengt ook een nieuw merk in de winkel. We verkopen sinds afgelopen week het merk IB Laursen uit Denemarken. 

Toen we IB Laursen voorbij zagen komen, was ik meteen verliefd! Dit is iets voor de winkel was mijn gedachten. Mooie betaalbare producten van mooie kwaliteit. Ib Laursen heeft een heel ruim aanbod, maar liefst 2500 producten. Voor zoveel producten hebben we helaas geen ruimte in de winkel. We hebben een prachtige selectie gemaakt en producten gekozen die je nu kunt vinden in de winkel en in de webshop. 

Waxinelichthuisje geïnspireerd door Nyhavn in Kopenhagen. Deze huisjes zijn al meer dan 300 jaar een bezienswaardigheid in Kopenhagen. Dit was een inspiratie voor deze waxinehuisjes. Ze zijn toch geweldig! Door de vrolijke kleuren breng je gelijk de gezelligheid en het voorjaar in huis. Voor de avonden die nog wel even donker zijn, zet je er een waxinelicht in en brandt er een lichtje in het huisje. 

De huisjes zijn online en in de winkel te koop. De prijs van de huisjes zijn €25,95 en het groene huisje is €32,95. 

Heel benieuwd wat jullie zo van de eerste blog vonden! Als je nog graag onderwerpen wil terug zien op onze blog, laat het ons gerust weten! 

 

Heel veel Liefs van ons! 

 

 

 

Terug naar blog